Eftersom att jag fick in så otroligt många bra hårtips ifrån er när jag hade min lilla Aussie tävling här i bloggen så tänkte jag dela med mig av 5 stycken superbra tips jag la på minnet som fem av er skickade in. Här är dom:

 

♥ Om du vill få fint naturligt lockigt/svalligt hår ska du innan du går och lägger dig tar ner ditt hår (olika vått ger olika mycket lockar/svall) lite med fingrarna. Sedan tar man och samlar allt hår och snurrar det i en ”rak linje” för att sedan snurra upp det som en boll på huvudet och därefter trycka in slutet under bollen man har skapat. Detta utan att använda något hårband eller liknande. På morgonen när man släpper ut det blir det jättefint och håller dessutom hela dagen! Superenkelt och jättesmidigt 🙂

 

♥ Locka håret med hjälp av strumpor! Rulla upp teser av håret och knyt, så får man värsta Serena svallet!

 

♥ Se till att regelbundet använda hårinpackning som är anpassat för hur ditt hår är, och det är viktigt att ta i hårinpackningen INNAN balsamet så det kan tränga in ordentligt – och även viktigt att aldrig glömma balsamet efteråt för att sluta hårstråna igen. Mitt hår har blivit så mycket bättre!

 

♥ Varje gång när man duschat o tvättat håret avslutar med att ducha håret i kallt kallt vatten, väldigt enkelt men det hjälper verkligen håret att må bättre då man ofta duschar väldigt varmt vilket sliter på håret 🙂

 

♥ Ta bort precis alla värmeprodukter en period helt. Det hjälper mycket mer än vad man kan tro! Det finns andra sätt att få håret stylat, t.ex. göra lite coola frisyrer eller sova med olika sorters flätor/andra uppsätningar så det blir lockigt och fint 🙂 Detta har iaf gjort skillnad på mitt hår!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna