HEJDÅ DEVOTE

Får nästan lite ont i hjärtat när jag skrev rubriken till det här inlägget men det är dags för mig att säga hejdå till fantastiska fantastiska Devote för att anta nya utmaningar och äventyr. Har bloggat hos Devote sedan jag startade för 6 år sedan så kände att det är dags för en förändring såhär inför år 2015.

Kommer från och med nu att börja blogga hos SOLO tidningen vilket kommer bli skitroligt och superspännande. Det är ju faktiskt en av Svergies största magasin för unga tjejer och teamet bakom tidningen är precis lika fantastiska som Devote.

Jag är redo att satsa stenhårt på bloggen och som ni säkert märkt så har jag verkligen lagt ner mycket tid på er och på bloggen på senaste tiden vilket jag kommer fortsätta göra. Har några stora projekt på gång tillsammans med Ellinor bland annat och jag är så jäkla taggad på att berätta mer om det snart. Nu får vi bara hoppas på att ni följer med mig till min nya blogg och på mitt nya äventyr. Ni betyder så otroligt mycket för mig och jag kan inte annat än tacka er tusen gånger om för allt fint ni ger mig varenda dag.

Nu kör vi. HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR hittar ni min nya blogg. Jag hoppas verkligen att ni gillar den. Ha lite återseende med det gamla arkivet så länge dock. Det kommer arkiveras så småningom.

 

HÄR HITTAR NI MIN NYA BLOGG

WWW.HANNALICIOUS.SE

 

// HERE IS MY NEW BLOG

WWW.HANNALICIOUS.SE //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna