Screen Shot 2014-12-20 at 04.59.36.png

Screen Shot 2014-12-20 at 04.59.49.png

Befinner mig just nu uppe i Sarasota. Vet inte hur många dagar vi kommer stanna här men det är lite skönt det med. Att bara ta det som det kommer liksom. Är väldigt sugen på att åka till Miami för att shoppa innan vi åker till West Palm Beach för att fira jul hos en familjevän men vi får se vad som händer. Sarasota är väldigt mysigt, jag gillar det.

// From Naples to Sarasota. Don’t know for how long we will stay here but I really do wanna go down to Miami for some shopping before we leave for West Palm Beach to celebrate Christmas at a friend’s but we’ll see what happens. I like Sarasota it’s so cosy //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna