20 år

Välkomna hit!

För er som följt min blogg ett tag lovar jag härmed grym uppdatering och massor med härliga och inspirerande inlägg och jag hoppas att ni kommer att trivas på min nya blogg här på SOLO och fortsätta följa mig och mitt väldigt oförutsägbara liv.

Men för er som inte har någon aning om vem den här typiskt stereotypa blonda och blåögda ”Hannalicious” är så tänkte jag berätta lite mer om mig själv. Jag heter Hanna Friberg men vill ni kalla mig för det så checka bloggnamnet ”hannalicious” är ni mer än välkomna att göra även det. Jag är en 20 årig helt vanlig tjej ifrån den lilla staden Söderköping i Östergötland som numera bor i Västerås, ungefär en timmes tågresa från Stockholm.

IMG_0136

(Calle, min barndomskompis, Ellinor min nyfunna soulmate som bloggar här och jag)

Ellinor och jag träffades för första gången i somras på Arlanda. Då vi spontant bokat en två veckors lång båtluff till Grekland med varandra utan att känna varandra överhuvudtaget. Vi passade jättebra ihop tillsammans och är nu bästa vänner. Den här bilden är tagen i höstas på hennes födelsedag som vi firade uppe i Stockholm.

DSC00707

(Rawfood kanelbullar jag bakade på kanelbullens dag haha, ni hör ju att jag är skadad)

När jag inte bloggar äter jag gärna ute eller tar ett glas med en kompis och sitter i timmar och pratar om livet. Att träna och baka nyttiga Rawfood brownies är också min grej. Gillar att äta och vara hälsosam så räkna med en del smaskiga recept med ingredienser som chiafrön och quinoa.

Gråter mycket och ofta åt roliga reklamsnuttar på tv:n såväl som ett fint mejl och julklappar. Ibland undrar jag hur mycket hormoner det egentligen får plats i en sån liten tjej som mig. För är det något jag har mycket av är det känslor och hormoner trots att jag ofta är väldigt lugn och sansad.

IMG_11512

FLORIDA 2013

(En outfit bild och en klassisk Times Square bild ifrån New York)

Är positiv, lättsam, glad, engagerad och driven och kan ibland vara lite för lättövertalad och naiv. Tror alltid alldeles för gott om allt och alla. Vilket ofta utnyttjas av andra men som jag hela tiden jobbar på att bli bättre på. Försöker nämligen leva efter att alltid vara den bästa versionen av mig själv och tror på attraktionslagen och att positiva tankar ger mig ett positivt och härligt liv. Vilket gynnat mig på många sätt och verkligen fungerar för mig.

Det bästa jag vet är att resa, umgås med människor som får mig att skratta och all fantastisk respons och kontakt jag får och har med mina fina bloggläsare, varav många jag faktiskt blivit mer eller mindre vänner med.

STUDENTEN1

(Ett gäng härliga och glada bilder ifrån min student 2013)

Efter studenten bestämde jag mig för att ge mig ut och se världen. Började med en 5 veckors roadtrip genom Kalifornien. Flyttade sedan till Australien där jag bodde i 8 månader och jobbade som Instagram Manager för Aussie Hair och servitris på ett strandcafe i Avoca Beach (Central Coast, 1,5 timme norr om Sydney). Flyttade hem i maj det här året efter att ha levt ett typiskt Australienskt easy going beachlife.

IMG_2272

(En bild ifrån när jag skydivade på Hawaii i februari)

Att hoppa fallskärm ifrån ett flygplan är det absolut häftigaste jag gjort i hela mitt liv. Här finns en film ifrån uppelvelsen, ifall ni vill kika på den. Herregud vad sjukt det var, ryser fortfarande när jag kikar på filmen.

NOOSA SURFERS PARADISE

(Ett litet kollage ifrån mina 8 månader i Australien)

Under tiden jag bodde i Australien åkte jag även till Hawaii två gånger. Först på en två veckors semester tillsammans med en kompis och därefter på en 2,5 veckor lång kryssning ända från Sydney över Stilla Havet. Besökte paradisställen som Fiji, Vanuatu och Samoa på vägen dit och stannade sedan på Hawaii ytterligare några dagar för sol och bad. Flög sedan över till Las Vegas för att möta upp mina föräldrar för några dagar i Kalifornien, USA, igen.

P1010338

(Beatrice, jag och Caroline på Bråvalla festivalen i somras)

Bråvalla var min första men absolut inte sista festival. Hade de tre roligaste dagarna i mitt liv. Att få hänga 24/7 med två av sina bästa vänner samtidigt som man står och dansar till sina favoritlåtar ända in i småtimmarna kan ju vara det bästa som finns.

DSC01866

(Jag och Ellinor när vi båtluffade Grekland, detta är på Ios, vår favoritö)

Det finns många anledningar till varför vi gillade Ios så mycket. Nummer ett, det är fantastiskt vackert och påminner jättemycket om Santorini. Nummer två, utelivet är grymt!!! Nummer tre, det kryllar av Australiensare där.

MAROCKO

(Två bilder ifrån surfresan i Marocko, Afrika)

Spenderade sommaren hemma i Sverige och spontanade sedan iväg på en två veckors lång båtluff nere i Grekland med en tjej jag aldrig träffat som jag idag ser som en av mina närmsta vänner. Drog sedan iväg på en weekend i Barcelona. Och besökte därefter 4 olika världsdelar på 1 månad. Det började med en bloggresa till Singapore följt av en surfresa till Afrika, en tjejweekend i London och en familjeresa till USA, Florida där jag just nu befinner mig för att fira jul med min familj.

IMG_0407

(Bild från när jag var med i Pantenes reklamkampanj för några år sedan)

Vad jag ska göra när jag kommer hem har jag ingen aning om. Men det är lite så mitt liv har fungerat sedan jag tog studenten. Jag tar dagarna lite som dom kommer, hoppar på roliga resor och äventyr som dyker upp och försöker alltid göra det som gör mig lycklig just nu. Det ser ut som att det blir en flytt till ett annat land så småningom, men om det blir USA eller London får nog ekonomin helt enkelt avgöra.

Vill ni följa med mig på mina äventyr och hastiga och spontana beslut är det här rätt ställe att hänga på. Hoppas ni kommer att gilla mig och min blogg och inspireras massor <3P.S. Glöm inte att lite återseende med det gamla arkivet där alla mina resor, tips och recept ligger samlat. Det kommer komma upp här så småningom så var inte oroliga. Håll bara ut!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna