DSC02963

DSC03047

DSC02976

DSC02992

DSC02969

DSC03068

Om ni någon gång besöker Sarasota, Florida. Åk till Anna Maria Island, påminner supermycket om Key West och är verkligen jättemysigt. Ön består av kritvita stränder, små coola surfshops, strandhus till uthyrning och gulliga butiker längs med hela strandkanten. Det kändes inte alls turistigt heller vilket jag gillar. Anna Maria Island – Superhett tips!

// If you ever visit Sarasota, Florida you’ve gotta go to Anna Maria Island. It’s like Key West and I loved it. The Island has crystal clear blue water and white sandy beaches together with cute little surf chops, cafés and small hotels. It didn’t seem touristy either which I prefer //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna