london

Har fått så otroligt många frågor kring vilka nattklubbar man måste besöka när man är i London så här kommer mina bästa tips. Har radat upp alla veckans dagar och vilka klubbar man ska gå till på vilken dag. Hoppas ni gillar det och att det kommer till användning.

Behöver ni en promoter så skriv till Henry Kamara, ni hittar honom på Facebook och på Instagram under namnet @henrykamara, han kan fixa in er på de flesta klubbarna och hjälper mer än gärna till. Han bad mig skriva om Arsenals lagmiddag på Twitter häromdagen då han behövde fixa dit fler tjejer så ni är i goda händer ladies. Glöm inte säga att ni kommer ifrån mig också. Hans nummer är: 00447454362885 ifall ni behöver det med.

Whisky Mist

Whisky Mist

Söndag – Whisky Mist

Whisky Mist är ett litet ställe som ligger jättecentralt. Hade inte världens roligaste kväll där ni var var där men det ska tydligen bäst drag på söndagar. Det var mysigt och intimt och bra musik i varje fall. Absolut värt ytterligare ett försök för mig för alla verkar gilla det supermycket på just söndagar.

Bar_Main_01_LR

tonteria

Måndag – Tonteria eller Cirque le Soir

Tonteria

Ellinor och jag var på Tonterias ”Birthday bash” och halleluja vad roligt vi hade det. Det var eldshow, grym musik, Ellinor stod och blandade drinkar i baren, det spelades Beer Pong, vi hade eget bord och ja det var skitroligt. Tycker absolut ni borde gå dit. Gillade det supermycket. Här är det gratis tapas och mojitos på måndagar också så missa inte det.

cirke

20140127_104059shouye

Cirque le Soir

På Cirque är det cirkus ”They don’t play circus, they DO circus”. Hade verkligen verkligen VERKLIGEN velat gå hit, verkar så jävla schysst med cirkustemat. Dvärgar, clowner, eldslukare , you name it! BOLLHAV finns det också, BOLLHAV! Måndagar ska förövrigt vara den bästa dagen att gå ut på i London enligt många också. Och på Cirque var faktiskt Drake och Rihanna i mars, Justin Bieber firade sin 19 års dag där osv (VARFÖR VET JAG ENS DETTA??? haha)

Project-Venue-043

Tisdag – Project

Vet egentligen typ ingenting om Project men enligt två av promoterna vi lärde känna så ska det vara bra på tisdagar. Inredningen ska tydligen vara fräsch och alla där snyggt klädda. Vilket inte låter helt fel.

Screen-Shot-2012-09-25-at-16.06.54

Onsdag – The Box

The Box är egentligen bra alla dagar men tror att onsdagar, fredagar och lördagar är primetime. Som jag berättat tidigare så var The Box en favorit för mig då jag gillade den hemliga atmosfären och stämningen. Här hänger/ har många kändisar varit också som b.la. Ed Westwick/ Chuck Bass, Miley Cyrus, Rihanna, Zac Efron, Cara Delivinge, Rita Ora, Lady Gaga, Channing Tatum osv och det var ju även på just The Box som Harry Styles hade ett bord några meter ifrån oss kvällen vi var där.

Det är i princip omöjligt att ta sig in utan en promoter eller någon kontakt men absolut värt en chans, blinka lite med ögonfransarna så lär det gå. Missa för gudskull inte showerna om ni väljer att gå hit en kväll. Det är en ”Magic Mike” show och en annan mer för killar om man vill se det så haha. The Box tycker jag är ett måste om ni är i London. Tänk på att showerna kan vara rätt extrema bara, Ellinor trodde ju som sagt att jag inte skulle palla att kolla på dem och att jag skulle vilja gå hem. Men nej, älskade det. Hade inte klarat av det nykter dock.. På The Box finns massa hemliga och gömda VIP rum också där det bjuds på egen show om man så vill.

Många har frågat mig om det verkligen är så sjukt som alla säger och jag säger bara gå inte dit om du inte vill se dansare som i princip har sex på scenen, nakna tjejer hängandes i taket, någon som gör en fejkad abort och en annan som sprutar vatten på dig genom rumpan. Låter det däremot helt galet och kul så är det en upplevelse utöver det vanliga.

Maddox-Sparklers

Torsdag – Maddox

Vi var på Maddox sista kvällen och WOW säger jag bara. Har aldrig stött på så många snygga och stiligs killar på ett och samma ställe. Det var sjukt! Musiken på nedervåningen var riktigt dålig fram tills 01 typ men så är det tydligen alltid för sen drar det igång riktigt bra. På VIP hyllan ska det vara riktigt bra musik hela tiden så är väl där man borde hänga nästa gång. Maddox sägs vara en av Londons kändistätaste nattklubbar men vet inte riktigt om det stämmer. Tycker inte det var något speciellt ändå men det kanske bara var just den kvällen vi var där liksom.

Det finns flera gömda VIP rum på Maddox dock varav ett av dem iaf krävs att man går igenom ett KÖK (!!!). Och eftersom den här resan bara bestod av sjuka saker så hamnade vi ju självklart där haha. Men som sagt, VIP rummen sägs vara såååå mycket roligare så försök komma in dit.

The-Libertine-Club-Mayfair

800_533_libertine_6_25980

Fredag – Libertine eller Mason House

Libertine

Gillade Libertine jättemycket, musiken var bäst och människorna var jättesköna. Här finns även en ”gömd” övervåning för efterfest när klubben stänger. Ni måste testa Libertine om ni är i London. De har verkligen den absolut bästa musiken. House och RnB med grymma mashups och remixer. Libertine är även bra på lördagar.

masonhouselondon4-620x409

Mason House

Googla Mason House och det enda du kommer se är bilder på Beyonce och Jay Z. Det är svårt att komma in på den här klubben så ångrar att vi inte gick dit på fredagen då vi stod på listan men det kommer fler gånger. Du måste nämligen vara exklusivt medlem eller stå på en lista för att komma in. Det verkar vara en rätt ball klubb som tydligen ska vara BÄÄÄÄÄÄÄÄÄST på fredagar och så har jag hört att Kardashians har varit där. Men så mycket mer än så vet jag inte.

distrikt-1

dstrkt10

Lördag – DSTRKT 

DSTRKT

Var aldrig här heller men vad jag hört så ska det vara riktigt riktigt bra. De är väldigt stränga med att man måste klä sig bra dock så det är klänning och klackar som gäller. Annars kommer man helt enkelt inte in.. Orättvist och konstigt jag vet men that’s how it work in London. Kommer verkligen besöka DSTRKT nästa gång jag åker till London för alla jag pratat med som varit där har älskat det. Lördagar är den bästa dagen också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna