Processed with VSCOcam with b5 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

DSC03399

Processed with VSCOcam with f2 preset

Här kommer ett gäng bilder tagna med mobilen ifrån gårdagen. Lånade pappas iphone 6 hela dagen och tyckte bilderna och filmerna blev så bra kvalité på att jag köpte mig en egen. En liten julklapp till mig själv tänkte jag. Nu blir det frukost för hela bunten och sen tänkte jag gå ner till stranden och sola.

// Here’s a few snapshots from our Christmas here in Florida. I had dad’s phone all day yesterday and since I liked the pictures so much (he has an iphone 6) I decided to get my own, a Christmaspresent to me from me. Now we will have som breakfast. Talk soon, xx //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna