IMG_9562

Documents

IMG_9564

Hej finaste ni! Hoppas ni haft en lika mysig julafton som jag. Började morgonen med att äta en Florida inspirerad julfrukost ute på balkongen efter att ha öppnat lite julklappar. Man öppnar ju julklapparna på morgonen i USA så därför gjorde vi det också. Jag fick ett par Skultuna ljusstakar jag länge suktat efter, blev så glad och överraskad. Trodde inte ens att jag skulle få något eftersom att vi är utomlands och den här resan är en julklapp.

Efter frukosten la vi oss någon timme vid poolen, åt svenskt julbord och åkte sedan iväg till några familjevänner då pappa var tvungen att hoppa in som tomte. De bodde så otroligt fint, allt var vitt, stort och superstilrent. Barnen var supersöta också och riktigt busiga och förväntansfulla på att tomten skulle komma med julklappar. Efter det åkte vi ner till stan och dansade runt lite i konstsnön, sen blev det middag och nu är det sovdags.

Har ni sett vår lilla julhälsning jag la in igår förresten? La till lite filmer från idag i den precis också ifrån konstsnön och så. Hoppas nu ni haft en bra jul trots att den kanske varit riktig jobbig för vissa av er. Massa kärlek <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna