DSC01767

Eftersom att 2014 går mot sitt slut så har jag hittat en liten lista här för att berätta lite om året som varit. Kommer lägga in en årsresumé sen också på nyårsafton som jag alltid gjort men här är i varje fall listan.

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
Jag har gjort massor av saker som jag aldrig gjort förut det här året. Hoppat fallskärm från ett flygplan, sista minuten bokat en resa, åkt utomlands med någon jag aldrig träffat, varit på festival osv.

Höll du några av dina nyårslöften?
Ja, speciellt tre nyårslöften jag satte i början av året som var att få bättre koll på min ekonomi, tänka mer positivt och vara mer tacksam. Har verkligen tänkt på dom här tre sakerna det här året.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Något speciellt datum du alltid kommer minnas?
Bråvalla festivalen kommer jag alltid minnas. Kanske inte just det speciella datumet då men just själva festivalen. Det har varit de top 3 bästa händelserna under 2014 utan tvekan.

Vilka länder besökte du?
Australien, USA 3 gånger, Vanuatu, Samoa, Fiji, American Samoa, Grekland, Spanien, Singapore, Marocko och England. Tror inte jag missat något då.

Är det något du saknade 2014 som du vill ha nu 2015?
Att ha någon att dela allt med, jag vill ha massivs med kärlek och jag vill ge massivs med kärlek.

GREKLAND 20143

Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Att jag åkte till Grekland med Ellinor och att jag lärt känna henne är nog det bästa som hänt under året som gått. Det är så härligt att vi är så olika men ändå så lika och att vi klickade så jävla bra där nere i medelhavet på vår lilla båtluff.

Vilket var ditt största misstag?
Mitt största misstag det här året är att tro att människor förändras. Jag tror inte på förändring hos människor längre, jag tror att man bara blir bättre på att dölja ens riktiga jag med åren.

Vilket var ditt bästa inköp?
Mitt nya objektiv till kameran, älskar det. Min lilla bebis.

DSC09655

DSC005122

9bc32eda827e634c795c125f4e2247ce

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5192

DSC00059

DCIM100GOPRO

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor, helt klart!! Men det är ju en livsinvestering om ni frågar mig. Kommer aldrig ångra en resa jag gjort för ack vad saker jag lärt mig och vad mycket jag fått se och uppleva. Är evigt tacksam för alla resor jag kan göra. Evigt, evigt tacksam!

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, jag har varit sjuk majoriteten av det här året… Vet inte vad det är som hänt med min kropp men mitt immunförsvar behöver seriös hjälp. Kan inte ens räkna hur många gånger jag varit på sjukhuset och tagit prover för att försöka reda ut vad det är för skit min kropp bär på.

Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2014?
Säger nog låten Bad med David Guetta, Sam Smith med alla hans låtar och sen Alessos Heroes (we could be) och We Dem Boys.

Mådde du bättre eller sämre under 2014 än vad du gjort tidigare år?
Bättre!! Så mycket bättre. Jag har verkligen lärt mig att umgås med mig själv, älska mig själv och värdera mig själv mer. Vilket i sin tur gör mig lyckligare. Extremt mycket lyckligare.

20143

Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
Avkopplande stunder och dagar till mig själv. Har farit och flängt väldigt mycket det här året och hade nog behövt några fler dagar för mig själv. Att bara vara liksom.

Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?
Ja, douchebags. Har insett det här året att jag måste sluta vara så naiv och tro så gott om människor jämt för när det väl kommer till kritan så är det inte många som står upp för en. Önskar att jag kunde acceptera det och att jag inte lagt så mycket tid på människor som jag innerst inne vet bara kommer göra mig besviken. Det har tagit alldeles för mycket kraft och tid om jag kunnat lägga på viktigare saker istället.

Hur var din julafton?
Väldigt mysig faktiskt. Vi är ju i Florda, det är varmt, vi åt god mat och bara umgicks familjen. Älskade att det var som att det snöade nere på cityplace. Kände mig verkligen som ett barn på julafton då och bara stod och log.

Blev du kär?
Nej, inte direkt. Blev väl lite förälskad på nytt i en gammal flamma där ett tag, sen smått förtjust i en kille i Grekland och en kille jag började träffa någon månad innan jag skulle åka hem friån Aus, men skulle absolut inte säga att jag blivit kär det här året.

IMG_5064

Årets roligaste fest?
Alla Sunday Seshes på The Beery i Australien, London, Grekland, Bråvalla, Båstad, min 20 års dag, och midsommarhelgen. Kan inte välja ut någon. Alla får stå för årets roligaste fest.

Vilket program har varit det bästa på tv?
Revenge helt klart. Har inte missat ett endaste avsnitt. Sen har jag ju följt Paradise Hotell. Men inte lika slaviskt som tidigare år.

Hatar du någon som du inte hatade förut?
Nej, jag hatar inte någon. Men det finns någon som stått mig otroligt nära som har gjort mig jättebesviken det här året, det gör det.

Vad har varit din mest utseendemässiga förändring?
Min ombre och att jag pendlat något otroligt i vikt.

Vilken var den bästa boken du läst under året?
Har inte läst någon bok det här året heller… Men började på Blondinbellas Economista i Grekland.

P1010438

Vilken var din största musikaliska upptäckt?
Sam Smith, bästa Sam Smith. Och Alesso och David Guetta, har verkligen fått upp ögonen för dom.

Önskade du dig något som du fick?
Jaaaaaaaaa, om vi pratar saker så skultuna ljusstakar (!) Men pratar vi mer deep stuff så har jag fått mer positivitet och spontanitet i livet. Precis som jag önskat mig.

Önskade du dig något som du inte fick?
Ja, Sam Smith biljetter.. buhu…

Vilken var årets bästa film?
The Great Gatsby och Hungergames.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Fyllde ju 20 så styrde brakfest på Taco Bar med en massa vänner som kom ifrån alla olika delar av landet. Världens roligaste kväll med alla jag tycker om.

Recently Updated6

IMG_4073

Vilka var de bästa människorna som du träffade?
Ellinor och mina fina Västerås pinglor Malin och Catja. Och sen är jag så glad att jag funnit och klickat otroligt bra med Louisa och Felicia. Två tjejer ifrån Norrköping som jag länge vetat vilka det är men aldrig umgåtts med förrän i somras.

Hur skulle du beskriva din klädstil?
Jag har under året faktiskt känt att jag hittat mig själv i en mer feminin klädstil. Kjolar, klackar och sånt. Känner mig kvinnlig, snygg och tycker att min rätt kurviga kropp passar i det så feminint blandat med en mer bekväm klädstil. Älskar ju att gå runt i träningskläder och mjukisdressar hit och dit.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Vågar man svara Ed Westwick på den??

Vem saknade du?
En gammal vän…

P1010493

GREKLAND 20142

Processed with VSCOcam with p5 preset

Vilken var din bästa månad?
Hela sommaren, kan inte välja bara en månad. Bråvalla, Båstad, Båtluffning i Grekland.. Behöver jag säga mer?

Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?
Absolut, jag har hanterat många situationer riktigt dåligt och har verkligen kunnat göra det bättre. Sen har jag varit rätt slarvig och oorganiserad och glömt mycket viktiga saker. Måste tänka på det till nästa år. En till grej jag vill bli bättre på är att svara på mejl, snapchats och kommentarer.

Beskriv 2014 med tre ord
Händelserikt, utvecklande och roligt.

IMG_2266

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Att jag hoppade fallskärm IFRÅN ETT FLYGPLAN, bytte bloggportal och att jag bestämt mig för att göra en bröstförminskning.

Vad är dina planer för nästa år?
Åh, har så mycket planer för nästa år så jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att de flesta av dem faktiskt kommer att bli av. För att ge er en liten hint så har jag två stora projekt på gång, ett lite mindre och ett lite större. Jag har en tre månaders resa jag kanske kommer ge mig iväg på, en flytt till ett eller två länder jag bara väntar på att få börja kalkylera och sen en STOR ÖVERRASKNING. Förstår ni om jag svävar på rosa moln just nu?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna