DSC03566

Herregud vad jag har shoppat idag, sanslöst! Det har ju varit Boxing Day Sales här i USA och amerikanerna beräknas ha gjort av med 2 billioner dollar endast idag på all denna rea. Hur sjukt?? Jag gjorde inte av med 2 billioner dollar men fick bland annat med mig den här parfymen hem. Har suktat efter den länge så bestämde mig äntligen för att unna mig den trots att jag gått långt över budgeten de senaste två månaderna.

// Omg what an insane day here in America. It has been Boxing Day sales and when I heard that the americans shop for about 2 billion dollars all together this day I just sat there with my mouth open. 2 billion dollar, that’s crazy!!!!!! Well, I certainly didn’t spend that much but I bought this perfume that I love //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna