dsc-0886-2-dup1_grandeMåste börja med att be om ursäkt för sämst julkalender men hoppas att ni uppskattade den ändå och att ni som vunnit fina priser är nöjda och glada. Vet att det är några som inte fått sin vinst ännu men den kommer så fort den här lilla julhetsen och ledigheten är över, jag lovar! Det har varit svårt att få ihop allt nu när jag varit utomlands och uppkopplingen inte varit den bästa plus att jag har försökt ha lite semester.

I vilket fall så tänkte jag först och främst säga Grattis till Linn Abelin, valde ut dig som vinnare ur ”Vinn en upplevelse tävlingen hos happy day på Instagram” så hoppas du och killen får en fantastisk dag med picknick och sportbil.

Men nu till ytterligare en liten tävling. Idag har en av er nämligen chansen att vinna en valfri produkt ifrån hemsidan Mili Melange, hur skoj? Det enda ni behöver göra är att gå in på deras hemsida, välja ut vilken produkt du vill vinna och lämna sedan en kommentar tillsammans med en kort liten motivering i kommentarsfältet. Lätt som en plätt. Tävlingen pågår fram tills den 2e januari och den supersnygga väskan ni ser på bilden ovan kommer ifrån deras hemsida.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna