Januari

Firade in 2014 med ett poolparty med en jäkla massa grabbar hos en kille jag var smått förtjust i. Det spelades beerpong, killarna badade, det var hög musik och en solig och varm dag i Australien. Åkte sedan iväg till en utsiktsplats där vi kollade på 9 o’clock fireworks. Det var de enda fyrverkerierna jag fick se dock för sedan somnade jag INNAN tolvslaget på soffan framför VS fashionshow med en tallrik glass i knäet.

// Celebrated new years with lots of Aussie boys. There was a poolparty. We played beerpong, the guys went swimming, it was music and another hot day in Australia. Watched the 9 o’clock fireworks but fell asleep while watching the VS fashion show before it went 12 o’clock. How sad? Haha, still laugh about this night //

IMG_0096-006

IMG_0136-004

IMG_0044-009

IMG_0097-007

Bodde ju fortfarande i Australien i början av det här året. Så de andra minnet jag vill berätta om är ABC festen hemma hos oss. Styrde nämligen fest med Linnea (min rumskompis och numera en av mina närmsta vänner) i vårt beachhouse. Vi hade temat ”Anything Bout Clothes” och alla gick verkligen in för temat. Det var svinroligt. Bjöd upp några svenska tjejer ifrån Sydney också. Alla svenskar kändes ju lite som familj.

// Still lived in Australia in the beginning of this year so the first memory from January is the ABC ”Anything Bout Clothes” – party me and Linnea (my room-mate) had at our beachhouse. We invited all our friends and it was so much fun //

IMG_0094-007

DSC_0783

Sen var det Australia Day vilket innebar att det styrdes STOR FEST hemma hos min tjejkompis Naz. Jag och Lisa klädde oss i klackar och klänning men insåg väl där att Australiensare inte har på sig klänning och klackar och lockar håret på Australia Day. Då är det fliflop, shorts och t-shirt som gäller för de festar som aldrig förr. Kvällen slutade på garage fest hos främlingar vi träffade nere vid stan och följde med (livsfarligt, jag vet..) Haha.

// Australia Day means PARTY. And Naz, my lovely Australian friend threw a poolparty at her’s. Me and Lisa arrived in dresses and high heels but realized pretty soon that it wasn’t the right choice of clothing haha. Everyone else had shorts, t-shirt and fillips. The night ended at a garage party at some strangers we met down by The Beery haha //

IMG_0091

IMG_0058

DSC03890

DSC04417

DCIM100GOPRO

DSC04083

DSC04219

IMG_53602

Tog sedan lite semester från jobbet jag hade där och åkte till Hawaii tillsammans med Maddy (min australienska bästis). Vi var borta i två veckor och hade det så jävla roligt. Träffade två andra australienska tjejer i vår ålder som hängde ihop med resten av resan. Liftade, surfade, var på ett lifeguard after party på stranden, hoppade fallskärm, hängde med rätt välkända surfare och levde livet som aldrig förut.

// Got myself a little vacation in the end of January and went to Hawaii with Maddy. We were there for two weeks and had the time of our lives. Meet to other Australian girls that we became friends with and did lot’s of fun things. Hitchhiked to places, went tandem surfing with lifeguards, got invited to a bonfire beach party, went skydiving, got to stay in the Volcom Pro house right on the beach with pro surfers. List is long. Loved it. Hawaii is the best place //

DSC04881

MY AUSSIE LIFE

Februari

Alla hjärtans dag… Lisa, en bekant från Sverige hade precis flyttat till Australien så hon och jag bjöd över två killar vi aldrig träffat på middag och vin. Vi hade inte riktigt så trevligt som vi tänkt oss så kvällen slutade upp med en svindyr taxiresa till mina killkompisar som hade en hemmafest. Fick i varje fall en stor bukett rosor av Dylan, min room-mate. Blev så glad. Så himla gulligt <3// February and I spent Valentine’s Day together with my Swedish friend Lisa and two Swedish boys we had never met before. We invited them to dinner at ours all the way from Sydney. Then we ended up at some boy’s having a blast. Got roses from my roomie Dylan as well which was the cutest thing ever //

DSC07519

DSC07326

IMG_3887-001

DSC05950

Mars

Sen kom min bästa vän Moa och hälsade på mig i Australien. Fyfan vad glad jag var och vad roligt vi hade det. Världens bästa Moa. Vi surfade, paddleboardade, hade picnick på stranden och gick och sunday seshade på The Beery.

// My best friend Moa came visit me in Australia which was seriously the best. We had so much fun surfing, paddle boarding, jetskiing,  going out, having dinners and so on. Love her //

DSC06247

DSC05887

April

April och jag bestämde mig för att flytta hem till Sverige. Avslutade med en hejdå-middag och fest på The Pub. Alla mina vänner kom dit och jag hade det så kul. Det roligaste var nog att jag gjorde världshistoriens roligaste faceplant i barkön men att det var min kompis som blev utslängd (de växlade ihop oss hahah). Detta fick jag dock inte höra förrän dagen efter vilket var ännu roligare. Fick lite dåligt samvete dock haha.

// Decided to move back home to Sweden in May as I planned in the beginning. So had a farewell party at The Pub in Terrigal, Australia and all my friends came. It was so much fun and I got way to drunk haha //

Screen Shot 2014-12-30 at 07.17.59.png

Började även träffa en kille mitt i allt. Han var så gullig och jag kunde sitta i timmar och titta på när han surfade. Kommer aldrig glömma familjemiddagen hemma hos honom när jag spillde ut all sås på den fina duken de hade. Typical me. Dog verkligen. Eller när han bjöd över mig på vin och jag hade uppfattat det som att han hade fest men så var det i själva verket bara han och hans familj och en av hans kompisar som typ grillade och satt och spelade gitarr och sjöng på massa gamla låtar. Detta var alltså första gången jag träffade hans föräldrar (!!!) typiskt australiensare att bara go with the flow.

// Started seeing an Australian guy in the middle of all the mess. I could sit on the beach watch him for hours surfing. Love watching surfers and especially him surfing. Wish we got to know each other earlier him and I //

DSC09445

DSC09311

CRUISE17

DCIM100GOPRO

DSC00017

Flyttade i varje fall hem och grät floder när jag var tvungen att säga hejdå till min nya lilla familj. Avslutade dock allt med en fantastisk 18 nätters kryssning med Maddy och hennes mamma från Sydney till Hawaii. Hade inte kunnat avsluta det på ett bättre sätt. Fick se så mycket häftiga och fantastiska ställen jag inte ens visste fanns. Det var verkligen en fantastisk resa utan dess like!

// Since I decided to move home to Sweden I had to say goodbye to my two lovely Australian families. I cried so much and I’m so glad I got to do the 18 night cruise from Sydney to Hawaii with Maddy and her mum as a last little vacation together. It was the best and I got to see so many cool and absolutely stunning places I never even knew existed //

1769a271924e3a32909c34bcaa2d0b28

1908302_10204017199940012_5062162619362452590_n

Maj

Åkte sedan till Kalifornien och mötte upp mina föräldrar för några dagar där då de lyckas pricka in en semester där lagom när jag anlände till Hawaii. Vi bilade runt till Las Vegas, Palm Springs och Los Angeles.

// Went to California where I met my parents for a few days of travel in Las Vegas, Palm Springs and L.A. Had the best time and went running heaps in Los Angeles in Runyon Canyon which was so much fun plus a really good workout //

DSC01079

Sen flög jag hem till Sverige igen där jag hade styrt middag och drinkar på Taco Bar med massa fina tjejkompisar. Och där ett mycket tomt rum stod och väntade på att städas ur av mig. Vi flyttade ju till Västerås där i juni, precis när jag hade kommit hem.

// Flew home back to Sweden and threw a little welcome back party for myself haha at Taco Bar with my girlfriends. We had dinner and drinks and it was so much fun. Also moved to another city //

DSC_0099

DSC_0022

Finaste Carolina fyllde 18 och firade det med fest tillsammans med hennes kompis Anna och Devote anordnade en studentskiva på Sturecompaniet som var så jäkla rolig. Världens drag med liveuppträdanden och allt, älskade det!

// My lovely friend Carro turned 18 which we celebrated with a big party. Then Devote threw a graduation party that was so much fun. It was live music and we all danced on the tables //

P1000183

P1000220

P1000173

Juni

Åkte upp till Stockholm för att gå på ett superevent med Bangerhead och Helium Studios som avslutades med Summerburst. Skyndade sedan hem för att överraska en av mina bästa killkompisar Casper på födelsedagen. Det tråkiga med den här storyn är att han var så onykter att han ej minns att jag kom och överraskade honom hahah.

// Went to Stockholm to attend to an event that Bangerhead and Helium Studios organized. At first we got our hair done at Bangerhead Studios and then a bus picked us up to go to Summerburst, a house festival in Stockholm. Had a blast //

P1010335

P1010353

Flyttade till Västerås och åkte sedan ner till Norrköping igen för tre oförglömliga och helt galna dagar på Bråvalla Festivalen med två av mina närmsta tjejkompisar. Jag var så lycklig och livet var så jävla bra. Bästa, bästa Bråvalla! Det var så himla roligt att få träffa så många av er och kramas lite också. Kärlek till er verkligen!

// Then I went to the Bråvalla Festival which was the 3 best days of the whole summer I think. Had such a great time, laughed so much and were so happy. Life was literally the best. Loved, loved, loved it! //

P1000624

Processed with VSCOcam with b1 preset

P1000670

P1000698

P1000701

Sen kom det att bli midsommar. Och inte vilken midsommar som helst utan den bästa midsommarhelgen i mitt liv!! Firade i en lada precis vid havet ute i skärgården och var sedan på en superrolig midsommardagsfest ute i Stegeborg. Världens mysigaste och roligaste helg. Har alltid råkat ut för något slags drama varenda jäkla midsommar men den här var helt drama free och det var verkligen så härligt!

// Swedish Midsummer!! It was the best midsummer I’ve ever had, I was so happy the whole weekend and had the best time. Google Swedish Midsummer and you’ll get a hint of what kind of happy and fun celebration it is. My favorite holiday //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna