P1020477

P1020455

Juli

Festligheterna är inte slut än. Tog sedan mitt pick och pack och åkte ner till Båstad för en vecka. Hade det så jäkla roligt. Skulle göra om det tusen gånger om. Svensk sommar är verkligen oslagbar när den är som bäst!

// The summer kept going my way and I went down to Båstad for a week and had so much fun. Swedish summer is the best!! And Båstad is famous for being a great place going to in the summer //

DSC02182

DSC01848

DSC01621

DSC02325

DSC01705

DSC01906

Augusti

Nu kommer Grekland. Båtluffade 6 öar i Grekland tillsammans med Ellinor som jag aldrig träffat och som jag nu ser som en av mina bästa bästa vänner <3 Vi hade de två roligaste veckorna någonsin tror jag. Herregud vad jag älskar Grekland och vår båtluff!! Blev förälskad i en Australienare, festade till soluppgången, hängde på dagsfest, skrattade så magen krampade, drack smirnoff ice i solnedgången på ett hustak, åt middag med utsikternas utsikt i Santorini och mycket mycket mer. Världens resa!!// August and I went boat hopping 6 islands in Greece with Ellinor, a girl I’d never had met before. We had the best two weeks ever and I fell in love with Greece and with a guy haha. Went to nightclubs and didn’t go home until the sunrise, had dinner at a restaurant with the most beautiful view ever in Santorini, had beers at rooftops and so on //

IMG_6035

P1030267

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P1030210

September

Drog en spontanare till Barcelona! Shoppade, var på nattklubb, hände med ungdomar från alla olika sorters länder och åt massor med paella och tapas. Gillade Barcelona supermycket, perfekt tjejweekend ställe.

// Then I booked the most spontaneous trip ever to Barcelona.  We went shopping, had tapas, stayed in hostels and lot’s of paella and tapas and just had the best time in Spain as well. Really liked Barcelona. It’s the perfect girls weekend city //

Unknownmmlmll

260914-HannaFriberg-0093

DSC09636

260914-HannaFriberg-0074

Fyllde också 20 och styrde en Mexican Night på Taco Bar i Norrköping. Det var skitroligt. Tack ännu en gång till eventfirman Arve Force som hjälpte mig med allt och till Herman Caroan som fotade under kvällen.

// Turned 20 years old, which is one of the biggest age’s in Sweden to turn so therefore I threw a Mexican Night Party at Taco Bar for my friends. Had so much fun and I love that everyone got dressed up for my theme //

IMG_0139

DSC00110

IMG_0112

DSC00092

Oktober

Ellinor fyllde år och hade födelsedagspartaj uppe i Stockholm, där jag hängde väldigt mycket under hösten.  Jag styrde även en förfestkväll för 10 vänner med middag och drinkblandning där vilket var supertrevligt.

// Ellinor had her birthday bash in Stockholm and I was there lot’s of times during the autumn since I had a lot of work things up here. I also had a little pre party for 10 friends with dinner and drinks which was fun //

_DSC3015

DSC09646använd

DSC09552

DSC09101

November

Drog till Singapore i några dagar med ett gäng journalister och bloggare ifrån London, Frankrike och Danmark. Ett land jag absolut kommer åka tillbaka till. Älskade det. Modernt, fräscht och nytänkande.

// Went to Singapore for a few days with some journalist and bloggers from London, France and Denmark. Loved Singapore and will def go back. It was moden, fresh and got to see a lot of stuff //

DSC003689622

DSC00031

DSC00308

DSC000812-001

DSCN0629

Sen bar det av till Afrika, Marocko tillsammans med Ellinor på ett surfcamp med Lapoint. Världens roligaste resa. Vill bara surfa hela tiden. Vi surfade, fick se massvis med kultur och hade det allmänt chill i en hel vecka. Precis vad både jag och Ellinor behövde.

// Then I went to Africa, Marocko with Ellinor AGAIN haha. She is my travel buddy! This time we went on a surf camp which was so so soo much fun. We surfed, got to see a lot of culture and just had a fantastic week with yoga and lovely food in a country I would never have though of going to //

LONDON MED ELLI

December

Tanken var att jag och Ellinor skulle kicka igång december med en lång weekend i London men det slutade med att vi blev kvar en hel vecka för att vi älskade det så mycket och hade så himla roligt. London har världens bästa uteliv och jag blev så kär i staden att jag känner att jag måste flytta dit ett tag under nästa år (!!!)

// December, and me and my travel buddy went to London haha. At first we were supposed to stay for a few days but we ended up staying for a whole week since we had the best time and couldn’t get enough. London has the best nightlife and that’s a fact! //

Documents1

Hann precis komma hem innan och packa upp lagom till det var dags att packa igen. Destination USA, Florida. Där vi firade jul och bara hade en supermysig och lugn solig semester. Jag älskar USA. Det landet kommer alltid stå mig varmt om hjärtat. Kan inte ens räkna hur många jag varit där, vad kan det vara, 15-16 gånger kanske.

// A few days after I got back home from London I had to pack my bags again cause it was time to go to America with the family. Celebrated Christmas in Florida and just had a lovely sunny vacation. I love America and have been way to many times, maybe 15-16 haha. My parents just can’t get enough of that country //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna