DSC04227

DSC04222

DSC04224

Kom hem igår morse och sitter just nu i bilen påväg ner till Norrköping där jag ska fira nyår tillsammans med mina bästa tjejkompisar. Det ska bli superhärliga att få träffa dem igen och kramas lite och dricka champagne. Så länge tänkte jag bjuda på lite fina bilder jag tog imorse på lite news in the closet.

Köpte tavlan sista dagen i USA för att det verkligen skriker Hanna om den. Fick de supersnygga Skultuna ljusstakarna av mamma och pappa i julklapp och så köpte jag en ny foundation, parfym och en foundation borste i USA som jag är så nöjd med.

// Got back home from America yesterday morning and are right now on my way to Norrköping to celebrate new years with my girlfriends. It will se lovely seeing them again and drink champagne. For so long I was just thinking of inspire you with tome nice pictures I took this morning of a few new things that I bought in America. Got the candles from my mum and dad for Christmas but and it’s a Swedish brand //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna