Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with p5 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Firade som sagt nyår ute på landet igår tillsammans med ett tjugotal andra härliga människor och hade det supertrevligt. Det var en jättebra uppstyrd middag med lekar som så ska det låta och frågesport och sen var det beerpong turnering (i år igen haha) och dans, musik, champagne och fyrverkerier såklart! Hela kvällen slutade inte så jätteroligt men allt som allt hade jag ett supermysigt och trevligt nyår.

// Celebrated new years at the countryside yesterday together with my closest girlfriends and some other lovely people. Had so much fun, we had a really nice dinner, played games, there was a beerpong tournament, champagne and fireworks and all so as you can tell it was a nice evening //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna