6566526833_d226c1f958_b

Sen jag bytte bloggportal till Solo så har det varit en del krångel på den tekniska sidan. Vilket inte är konstigt, då min nya blogg här är både ny för mig och Solo. Men just nu börjar jag få lite panik på att det är såhär. Det har tagit lång tid för inläggen att ladda, vissa kommer inte in på blogga pga den är spärrad, ingen kan följa mig på bloglovin’ och någon annan tycker att den känns rörig. Vi jobbar självklart på detta så att det ska bli bra så fort som möjligt och jag hoppas att ni har överseende med det.

Men så länge skulle jag vilja be er om en liten tjänst… Kan ni snälla kommentera det här inlägget vad det är något som krånglar för er, känns krångligt eller om det är något ni inte förstår här på min nya blogg så att jag kan åtgärda detta så fort som möjligt? Det behöver inte vara något stort utan kanske bara att ni tycker det känns svårt att kommentera eller att det är någon knapp som ni känner att ni saknar osv. Kom gärna med positiv kritik också, är det något speciellt ni gillar extra med min nya blogg? Tack så jättemycket på förhand <3UPDATE! NI KAN FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN NU (!!!!)

SÖK BARA PÅ TIDNINGENSOLO ELLER KLICKA HÄR

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna