IMG_9882.JPG

Hoppas ni hade en fantastisk nyårsafton för nu är det ju ett nytt år, med nya möjligheter och ett bättre jag! 2014 har bannemig varit det bästa året i mitt liv, på riktigt! Det är därför lite med gråten i halsen som jag tackar av det här året för allt fantastiskt det gett mig, lärt mig och allt jag fått se och uppleva.

Ribban ligger högt nu men vet ni vad? 2015 ska bli ännu bättre. Känner att det här är mitt år det också. Så nu kör vi! Från och med nu stänger jag dörrarna till olycklig kärlek, ohälsosamma förhållanden, negativitet och avundsjuka och öppnar upp för ny härlig kärlek, positivitet, vänner som gör mig till en bättre människa och massvis med resor och skratt! Här är mina nyårslöften:

Vara snällare mot mig själv

Det här året ska jag tänka på att vara snällare mot mig själv och min kropp. Jag kan inte sträva efter perfektion jämt och ständigt. Måste bli bättre på att tala om för mig själv oftare att jag är bra precis som jag är och att jag klarar av vad som helst bara jag vill och tror på mig själv. Jag måste sluta underskatta mig själv och tänka oftare på hur bra och härlig jag faktiskt är. Vara snällare mot mig själv helt enkelt.

Börja använda attraktionslagen ännu mer

Har på senaste verkligen fått upp ögonen för attraktionslagen. Att allt som händer i mitt liv har jag själv dragit till mig och att jag kan få vad jag vill bara jag tänker rätt. Vilket jag ärligt talat tror fungerar. 2014 har nämligen varit det roligaste och positivaste året i mitt liv och jag har nog heller aldrig varit mer positiv/ tänkt så mycket positivt som jag gjort detta året. Googla ”The Secret” och läs mer. Kan även skriva ett inlägg om detta om ni vill. Tycker det är sjukt intressant!

Unna mig mer

Är det något jag behöver jobba på så är det att unna mig. Inte sötsaker och sådant utan mer unna mig det där glas vinet till maten eller den där väskan jag kollat så länge på men inte köpt. Vill jag ha något som jag vet kommer göra mig lyckligare eller få mig att känna mig finare så ska jag se till och unna mig det.

IMG_9884.JPG

Verkligen ta hand om mig själv och bygga upp mitt immunförsvar

Det här ligger väldigt nära ovanstående punkt. Men jag måste verkligen ta hand om mig själv mer det här året. Behöver verkligen akut bygga upp immunförsvaret. Så att se till att jag får i mig rätt kost och tar det lugnt när jag tränar kommer jag vara stenhård med då jag varit sjuk majoriteten av det här året. Vilket är helt sjukt!

En annan grej som jag också tänkte på kring det här med att ta hand om sig själv så bestämmer jag mig från och med nu att jag ska lägga ner mycket mer tid på mitt utseende. Jag vill göra mig fin oftare, raka benen oftare, smörja in mig med bodylotion oftare och göra en hårinpackning oftare, ja ni fattar vad jag menar.

Tänka mer outside the box och våga testa på mer saker

Har blivit bättre på att tänka outside the box och att våga göra nya läskiga saker under 2014 men det här året ska jag bli ännu bättre på det. Det behöver inte alltid vara som det alltid varit. Och vågar jag inte göra det där nu, när ska jag då våga? Tror det är viktigt att tänka på känslan man uppnår efteråt för att våga ta det där läskiga steget. Jag menar tänk om den där nya pastan du inte riktigt vågar testa är mycket godare än den gamla vanliga? Våga mer och tänk lite mer outside the box. Spring en annan runda imorgon, testa ett par helt andra jeans när du går på stan osv.

Bli bättre på att svara på kommentarer, mejl, snapchats osv

Har varit riktigt dålig på det här på senaste men måste bli bättre på det. Läser allt ni skriver till mig, verkligen allt. Och blir alltid superglad för allt fint ni skriver till mig men är alldeles för ofta för lat eller glömsk för att svara. Så från och med nu lovar jag att bli bättre på det. Men det är svårt. När man får många långa mejl och det tar 20 minuter att bara svara på ett endaste så är det inte alldeles enkelt. Speciellt inte om man verkligen tömmer ur all sin kraft och energi i svaret på just det här mejlet. Hoppas ni har överseende och att ni tycker om mig lika mycket ändå <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna