Processed with VSCOcam with c1 preset

Har precis kommit hem ifrån en långlunch med Malin. Vi har kört en liten recap på de senaste månaderna då vi inte träffats på jättelänge så det var skönt plus att det alltid är lika roligt att träffa henne. Nu ska jag jobba lite och sen blir det någon en utgång här i Västerås, tror Malin och några av hennes killkompisar styrt förfest och sen blir det nog BMB, en nattklubb där jag bor. Ska bli kul!!

// Just got back from a lunch with my friend Malin. We haven’t seen each other in such a long time so it was so much fun seeing her again having a little catch up lunch for a few hours. Now I have som work to do and then I till have some pre-drinks with Malin and her friends before we will head out to BMB, a nightclub where I live //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna