IMG_0161.JPG

IMG_0164.JPG

Har haft en jättehärlig helg. Spenderade fredagen i Norrköping och åt bland annat lunch med Emelie som jag säkert inte träffat på ett helt år. Det var supermysigt och vi satt och drömde oss bort till Thailand, pratade gamla minnen och triangeldraman och skrattade bort problem och psykiska utbrott.

Från en lunch till en annan. I lördags (alltså igår) mötte jag upp Malin för en riktig catch up. Det ena ledde till det andra och sen vankades det förfest med Beerpong och ett stort gäng sköna Västerås grabbar följt av en utgång på BMB i Västerås och en mystory som kallades ”Hannas väg till Schlager”.

Och nu ligger jag och tittar på Så Ska Det Låta hemma hos mina kusiner i Stockholm. De fyllde 2år idag så det har öppnats presenter, ätits tårta och mysts en massa med småttingarna. Sov kvar eftersom jag ska på ett jättespännande möte imorgon och sen träffa Ellinor för att jobba och planera vårt lilla projekt som vi snart kommer avslöja (!!)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna