law-of-attraction-process-FINAL2.png

Vill du förändra ditt liv måste du först förändra dina tankar

Jag fick för första gången höra om attraktionslagen precis innan jag skulle flytta till Australien då min mamma berättade om den för mig och jag tyckte först att det lät lite hokuspokus och trodde inte alls på att ”Du kan få vad du vill genom att tänka rätt”. Men när hon sedan berättade om att hon tänkt till sig en uppgradering till första klass när hon skulle flyga till USA och att hon vann på ett lotteri pga att hon använde sig av attraktionslagen så blev jag bara mer och mer intresserad. Vad är detta och hur gör man? Det finns jättemycket att säga om det här men jag ska försöka göra det så kortfattat som möjligt.

Felet många gör är att hela tiden tänka ”bara jag får detta så kommer jag må bra”, ”bara jag kommer i perfekt form så kommer jag må bra”, ”bara jag blir frisk, så kommer jag må bra”, ”bara jag hittar en pojkvän så kommer alla problem lösa sig” osv. Men vet ni vad? Det är precis tvärt om. Det är när du mår bra och känner dig lycklig som du uppnår det du vill, då du alltid omedvetet dragit dig till sådant som jag nämnde ovan tidigare i livet när du mått bra.

Allt handlar med andra ord om att du måste hitta ditt sätt att öka ditt välbefinnande på, för att ska uppnå dina drömmar. Lagen om attraktion ger dig nämligen hela tiden mer av det du känner. Och eftersom att positiva tankar ger dig ett positivare liv så hör ju dina tankar och det du känner ihop. Känner du dig exempelvis stressad och tänker att du är stressad kommer bara mer saker gör dig stressad. Fokuserar du däremot på positiva saker så drar du till dig fler positiva saker som du kan fokusera på.

485668_462988220399753_499930055_n

Vill du bli lycklig och uppnå dina mål så är det just DET du ska fokusera, tänka på och föreställa dig. Inte på de negativa personerna, åsikterna och alla anledningar som kan få dig att misslyckas, vilket vi ofta gör… Förstår ni vad det handlar om och vad jag menar?

Enligt attraktionslagen händer ingenting av en slump då allt som händer i ditt liv är saker som du själv som dragit till dig. Vilket ifrågasätts när det kommer till dödsfall och sjukdomar. Vadå ska jag själv ha dragit till mig cancer? Det låter ju bara sjukt och jag vet inte riktigt vad jag ska kommentera angående det för jag är inte tillräckligt insatt men HÄR kan ni läsa mer om det.

Alla gånger det har hänt mamma sådana här saker har hon verkligen känt att det kommer hända. Man kan inte bara tänka, man måste verkligen känna att det händer också. Känslan är superviktig och det är den som avgör. För det är ju sällan man mår jättebra samtidigt som tänker negativa tankar.

Saker som har hänt mamma är att hon:

Fått pengar oväntat (hon tänker att pengar kommer till henne enkelt)
Blivit uppgraderad på flyget till första klass två gånger
Fått rabatt i butiker hon handlat i
Vunnit på lotteri tre gånger

Vore jätteroligt om ni är några där ute som också tror på attraktionslagen och har några fantastiska berättelser att dela med er av där ni medvetet använt er attraktionslagen och det har fungerat.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna