Processed with VSCOcam with f2 preset

Recently Updated13

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with p5 preset

Recently Updated14

Processed with VSCOcam with f2 preset

Eftersom att det var pappas födelsedag igår och jag helt hade glömt bort det och inte hade någon present så överraskade jag med frukost. Gjorde hallonsmoothies, kokade te och ägg och sen bakade jag faktiskt också nyttiga scones (recept nedan), som blev supergoda och endast tog 10 min att göra. Mamma gjorde även en hemmagjord fikonmarmelad på fikon och dadlar som blev smaskens.

För 6 scones:
 
? 2 dl mandelmjöl
? 1 dl hackade mandlar
? 0,5 dl chiafrön
? 3 ägg
? 1 krm fiberhusk
? 1krm bakpulver
? en nypa havssalt
 
Sätt ungen på 200 grader. Rör ihop alla ingredienser och klicka ut 6 st scones på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 8 minuter.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna