Unknown

20152

Drack som sagt varm choklad när vi kom tillbaka ifrån snökaos promenaden med hunden. Hade typ halva koppen fylld med grädde dock hehe. Nu ska vi titta på film och jag tänkte lägga upp ett gäng filmtips jag fått ifrån läsare på snapchat snart så ni kan få lite inspiration inför kvällen eller imorgon kanske? Bra va?

// Had hot chocolate after today’s little walk in the snow. Half of the cup was filled with whipped cream but haha. Now we’re thinking of watch a movie and since I got so many movie proposals from my readers on snapchat earlier today I will give post them in a blogpost soon so you also can get some ideas what you wanna watch, if you do wanna watch a movie but don’t know which one //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna