DSC04505

DSC04506

Sitter och äter frukost och har en skypedejt med Maddison och hennes mamma (min Australiensiska syster). Hon funderar på att komma över till Sverige och Europa i slutet av sommaren. Det vore så kul (om jag är hemma dvs) för då ska vi åka runt och upptäcka Europa. Vill till Krotaien, Grekland igen, Tyskland och deras Oktoberfest, London, Frankrike, Italien osv. Åh, vore fantastiskt roligt om hon kom och hälsade på.

// Having brakfast while speaking to Maddy (my Australian sister) and her mum Julie on Skype. She is thinking of coming to Sweden and Europe in the end of this summer which would be so much fun. If she do and if I am home we will travel to Croatia, Greece again, Germany and their Oktoberfest, London, France, Italy and so on //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna