DSC02219

DSC02122

Hoppas ni inte tycker att det blir uttjatat med alla dessa reseinlägg, men får så mycket frågor hela tiden kring alla mina resor så det är lika bra att jag bockar av dem ifrån listan. Det här inlägget kommer handla om Santorini, en av de absolut vackraste platserna jag någonsin varit på. Det var magiskt och är till och med finare i verkligheten än på bilden.

// I hope you don’t get tired of all my travel posts but since I get so many questions about my travels I think it’s great that I have this blog where I can talk more about them. This post will therefore be about Santorini, an island in Greece which is one of the most beautiful places I’ve ever been. It was even prettier in real life than on photos //

DSC02045

DSC02099

När vi anlände till Santorinis hamn med en färja ifrån Ios så stod det som vanligt ett gäng hotellägare där i hopp om att få med sig några gäster till deras hotel. Dumt nog så betalade vi för vårt boende redan vid hamnen vilket resulterade i att vi blev lurade och hamnade i ett litet ruckel på andra sidan ön. Men men, vi hyrde därför en liten bil som ni ser ovan och åkte runt och utforskade hela Santorini istället.

// When we arrived to Santorini with the ferry from Ios there were hotel owners by the bay as usual trying to get all the backpackers to come stay at their hotel. Unfortunately we got fooled and got to stay on the other side of the Island. But no time for being upset, instead we rentet this little car you can see above and drove around the Island to explore Santorini //

DSC02112

DSC02210

DSC02077

DSC02131

DSC02211

Det finns otroligt många fina utsiktsplatser och caféer och restauranger med magiska vyer i Santorini. Det känns därför som det perfekta stället att åka till tillsammans med sin partner på en romantisk liten weekend. Och som jag nämnt tidigare så tror jag att jag kommer vilja gifta mig där. Det känner verkligen som det perfekta stället.

// There’s a lot of fantastic views, restaurants and cafés around the Island that has magical views over the ocean. Therefore I recon it’s the perfect place going there together with your partner on a romantic weekend. And as I’ve mentioned earlier I actually think I want to get married there //

DSC02282

DSC02235

DSC02229

DSC02290

DSC02224

Att se solnedgången i antingen Fira eller Oia är ett måste. Då solnedgången i Santorini är en av de kändaste solnedgångarna i världen. Vi åkte till Oia och såg solnedgången tillsammans med killarna vi var i Santorini med. De var ifrån Australien och vi hade lärt känna dem veckan innan på Ios.

// Seeing the sunset in Fira or Oia is a must do because the sunset in Santorini is one of the most famous and most photographed sunsets in the world. We went to Oia and watched the sunset together with the boys we travelled Santorini with. They were from Australia and we met them in Ios //

DSC02268

DSC02327

DSC02270

DSC02332

Solnedgången var magisk och stämningen var så himla härlig och mysig eftersom att det var hundratals människor samlade på ett och samma ställe för att tillsammans njuta av den. Det var otroligt mycket folk.

// The sunset where magic, in face the whole atmosphere was just magic since there were so many people there for just one reason. Watch and enjoy the sunset. I liked that //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna