Documents3-001d

Skrev ett sms till mamma och frågade om hon vill åka utomlands med mig i februari men fick som svar att hon och pappa funderade på att åka till Dubai. Började sedan prata lite om Dubai och sen sa mamma: ”Men Hanna, åk dit och jobba? Jag tror det skulle vara världens upplevelse”.

Började tänka på det men tyckte inte det lockade så jättemycket tills jag igår fick kontakt med en tjej som bor där. Jag frågade hur mycket som helst och fick svar på allt, så nu känns det nästan som att jag själv bott där haha.

Documents5

Nu känns det som att det är precis min grej och att jag måste åka dit. Vet att jag är otroligt splittrad i vad jag vill och får för mig alla olika slags idéer från en dag till en annan, då jag ena dagen är fast bestämd att jag ska vara au pair i London, andra dagen vill plugga i USA, tredje måste köpa en lägenhet i Stockholm och nu helt plötsligt vill flytta till Dubai (???). Min familj skrattar bara åt mig och frågade imorse när jag vaknade om känner att jag hellre vill flytta till Paris idag? Men jag tror ärligt talat att det är till Dubai jag ska. För under det senaste dygnet har jag inte kunnat tänka på något annat och allt känns bara rätt.

Och vet ni vad som känns roligast av allt? Att mina föräldrar faktiskt tycker att jag borde åka. Som ni säkert förstår så står de ju inte bakom alla idéer jag får men just med det här med Dubai så pushar de mig att dra iväg. En annan rolig grej är att man kan hitta otroligt billiga flygbiljetter till Dubai vilket innebär att många kompisar säkerligen kommer kunna komma och hälsa på.

Documents4

Någon som har varit i Dubai eller ännu bättre, bott och jobbat i Dubai? Berätta gärna mer. Vad jag förstått det som kan det vara lite klurigt att få ett jobbvisum samtidigt som det kan gå hur enkelt som helst.

Dubai verkar verkligen helt fantastiskt och jag känner verkligen att jag vill åka hit och bo här ett tag. Skulle därför uppskatta alla tips och idéer, men inga förutfattade meningar tack, för det har jag fått så det räcker på Twitter och det mesta av det som sagts där verkar inte ens stämma. Kram på er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna