Recently Updated19

Recently Updated19-001

Kände att det var dags att göra sig av med mina extensions gå bokade tid hos Bangerhead och tog bort eländet samt ljusare upp håret lite. Det känns superfräscht nu och jag lovar härmed att jag ska låta håret vara nu och inte sätta i mer löshår på ett bra tag så att det kan bli starkt och friskt igen för just nu är det mest bara skadat och tunt. Inte bara på grund av löshåret utan också för att jag varit utomlands så mycket det senaste året. Älskar Bangerhead dock, men det vet ni väl redan? Blir alltid så himla nöjd när jag går därifrån <3 // Felt that I needed a change, so went to the hairdresser and removed my hair extensions. Which feels sad but I had to do it. My hair got to damaged since I’ve been overseas and my hair has got to much sun. Therefore I’ll now promise that I won’t put more hair extensions in my hair for a while since I need to really take care of it //

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna