DSC04617

20153

DSC04622

Eftersom att pappa är nere i Norrköping på jakt så passade vi tjejer på att lyxa till det lite. Vi gjorde en liten charkbricka och drack Perfect Day Rosé och sen kollade vi på Keeping Up With The Kardashians. Det var jättemysigt och idag har vi lagat soppa och ska se en film. Imorgon åker troligtvis jag också ner till Norrköping för att hänga lite med några tjejkompisar och gå på en 18-årsfest fest för en annan kompis. Tror det blir en utgång också och det ska bli jätteroligt.

// Since dad is away from home, me, my mum and my sister had some salami, cheese, crackers and wine for dinner last night while watching Keeping Up With The Kardashian. It was really cosy //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna