IMG_0492

IMG_0493

Det löper in kommentarer och mejl om hur jag tränar och äter hela tiden så tänkte dra det.
Ni som inte är intresserade, läs inte detta inlägg.

Upplever att sedan jag åkte på en lunginflammation för 3 år sedan så har mitt immunförsvar verkligen blivit svagt. Jag brukade aldrig vara sjuk men har sedan dess i princip varit sjuk oftare än jag varit frisk. Och nu har jag typ varit konstant sjuk sedan lite mer än ett år tillbaka. Med sjuk menar jag förkyld, hostar mycket, mest rethosta och sen snorig och halsont. Förkylningen håller i sig 1-2 veckor. Efter det brukar jag vänta ytterligare en vecka med att träna men så fort jag kör ett lite för hårt pass så blir jag sjuk igen och så fortsätter det sådär i en stor enda ond spiral som ej går att stoppa. Har även varit sjuk i 4 veckor väntat 4 veckor med att träna och sen så fort jag börjar tärningen blivit sjuk IGEN..

Har varit hos vårdcentralen och tagit alla olika slags prover och tester utan resultat. Och nu är jag så jävla trött på skiten. För så fort jag äntligen kommer igång med träningen igen så blir jag sjuk. Och det är skitjobbigt att behöva starta om från scratch hela tiden. Jag äter bra, är hyfsad på att ta hand om kroppen när det gäller sömn och stress och försöker verkligen ta det lugnt när jag får förkylningen och vänta tills jag är helt frisk innan jag ens går en promenad men ändå så kommer den tillbaka.

Vet inte vad jag ska göra eller vem jag ska vända mig till för vårdcentralen verkar ju inte veta någonting och kan inte göra någonting heller för den delen. Har verkligen testat allt nu känns det som och vill bara bli helt frisk och slippa det här. Någon som varit med om liknande eller vet vad det kan vara? Har jag något virus eller har jag helt enkelt blivit kroniskt sjuk typ? Fattar verkligen ingenting.

Det blir därför ingen hårdträning trots att jag önskar att jag kunde kör det. Utan brukar ta 1,5 h promenader varje dag mitt på dagen så att jag får lite solljus och frisk luft och sedan går jag på Body Pump två gånger i veckan på World Class här i Västerås, men tar det lugnt.

När det kommer till kosten kommer jag snart få ett kostschema ifrån en ny kostrådgivare som heter Claudio och precis har börjat på World Class. Det ska bli jätteroligt och i och med mitt svaga immunförsvar så ska vi se till att jag får i mig allt jag behöver. Annars så äter jag ju hälsosamt, men när jag tänker efter så äter jag inte så mycket mat utan mer turkisk yoghurt, smoothies, knäcke med avokado, you name it. Så tror verkligen att en personlig kostrådgivning är exakt vad jag behöver.

BY THE WAY — Alla Västeråsare, vet ni vad jag såg på gymmet igår? De första 100 som blir medlem på World Class i Västerås får träna 2 månader gratis och en personlig hälsoplan (!!) Hur bra? Saknar verkligen en gymkompis i Västerås så hojta till om ni också tränar på WC eller börjar nu i och med det här erbjudandet så kan vi träna tillsammans. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna