tumblr_llfbjk3vs91qzf6m5

tumblr_n1s5pcdlok1rqgjz2o1_1280

SHAKE THAT ASS (<--- klicka där för att komma till listan)

En RnB, hiphop, soul och poplista fylld med låtar som spelar på Londons nattklubbar. Beyonce, Kanye West, Jay Z, Rihanna, Drake, Wiz Khalifa osv. Älskar den här listan och behöver en klubb som endast spelar sådan här musik i Sverige.

Documents6

<3 (<--- klicka där för att komma till listan)

Den lugna favoriten. Mycket Sam Smith och annan lugn musik. Brukar lyssna på den här när jag vill gråta eller slappna av. Det finns mycket skön musik i den här listan. Har två till lugna listor, seduce me och bara gos.

tumblr_nawexvUTFU1qfm87to1_500

I wanna go clubbing (<--- klicka där för att komma till listan)

Tror ni förstår vad den här listan innehåller för slags låtar. Bra house i Alesso anda. Har även två andra listor för att komma in i partymodet på lördagskvällen. Ni hittar dem här: NEW HOUSE och OLDER HOUSE.

Documents8

Great vibes (<--- klicka där för att komma till listan)

Perfekta listan om man dricker lite vin med en kompis eller varför inte en mysig dejt? Skönt mode liksom. Perfekt att lyssna på om man ligger på stranden och solar också eller bara har en lugn förfest.

beyonce-concert

HAPPY (<--- klicka där för att komma till listan)

Dålig dag? Den här listan gör mig alltid sjukt glad och taggad på livet. Den är fylld med låtar som gör mig glad och jag lovar att den kommer göra er glada också.

nike-nike-free-pink-running-Favim.com-1812984

LICIOUS WORK OUT (<--- klicka där för att komma till listan)

Håller på och jobbar lite på den här listan, den behöver uppdateras. Men den här sätter jag alltid på när jag ska dra ut och springa b.la. Den perfekta träningslistan med andra ord, som får mig att må bra och pusha mig själv att klara av löparrundan.

Documents9

Just nu (<--- klicka där för att komma till listan)

Den listan jag uppdaterar mest och använder mest är listan ”just nu”. Där lägger jag in allt möjligt och många av låtarna ni finner i den här listan finns sedan uppdelade i mina övriga listor som det är mer teman på.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna