tumblr_static_298ar5ox336s4g888kggkgoso

Det är dags att nominera till Finest Awards mina hjärtan och jag har faktiskt aldrig uppmanat mina läsare att nominera mig men kände att ”nä, i år tänker jag göra det” för under 2014 har jag verkligen lagt extra energi på att försöka inspirera er. Jag skulle därför bli OÄNDLIGT GLAD om ni vill skicka iväg en nominering till mig för kategorin ”Årets Inspiratör” <3 Då mitt mål med mitt bloggande och mina sociala medier är just att inspirera er och göra er glada. Jag vill och har verkligen försökt att inspirera under 2014 till viktiga saker som att b.la. stå upp för er själva, inte ta någon skit, våga ge er ut och resa, våga berätta att man mår dåligt och så mycket mer. Jag hoppas innerligt att ni blivit inspirerade av mig också och att ni i varje fall blir lite klokare, självsäkrare eller gladare av att läsa det jag skriver och att följa mig på min blogg och mina andra sociala medier.

Om ni vill och tycker att jag borde bli nominerad som ”Årets inspiratör” så kan ni nominera mig i den kategorin HÄR ( http://finest.se/elections/finest-awards-2015/ ) Och bara så ni vet så kan man faktiskt rösta en gång varje dag. Jag kommer förövrigt nominera dessa:

Årets podcast borde enligt mig gå till Mathilda och Andrea Blogpod eller Hannah och Amandas ”Fredagspodden”. Andrea och Mathilda driver ju en podd om typsika tonårsproblem och dilemman, och det behövs verkligen och finns ingen annan sådan podd – de gör med andra ord ett grymt jobb. Fredagspodden är ju helt fantastisk bara den med. Skrattar varje gång jag lyssnar på den. Den är grym! Älskar alla deras personliga berättelser och bekännelser också.

Hederspriset tycker jag ska gå till Ellinor (www.pdotter.com) utan tvekan. Hon har verkligen gjort mycket viktigt inom bloggvärlden genom att visa upp den oredigerade sidan och vad som finns ”bakom kulisserna”, något jag tycker är grymt av henne. Och för att inte tala om hennes Twitter – där har hon nämligen gått all in under året som varit och lärt både mig och många andra viktiga saker om feminism, flyktingar, psykisk ohälsa och att älska mig själv och sluta upp med sina komplex. Ellinor och hennes blogg har förändrat många unga tjejers liv och det faktum att hon precis som jag har så personlig kontakt med våra läsare är bara fantastiskt. Ellinor har till och med en kik där unga kan höra av sig till henne om problem. Hon är verkligen en fantastisk människa med ett så stort hjärta och engagemang i allt hon gör och har gjort ett otroligt jobb för bloggvärlden under år 2014 just för att hon vågar ta upp saker som ingen annan skriver eller pratar om. Ni borde verkligen nominera henne så att hon kan kamma hem Hederspriset, för det är hon så himla himla värd.

Årets personliga blogg tycker jag Molly Rustas (www.mollyrustas.se) är värd. Finaste Molly <3 Hon har jätte inspirerande och fina outfits och skriver om allt ifrån mode till träning och kärlek vilket jag verkligen gillar. Molly är en sån himla härlig tjej också så tycker ni alla borde lägga en röst på henne till Årets personliga blogg.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna