IMG_0693.JPG

Har som sagt varit i Stockholm hela dagen tillsammans med mamma. Vi började med att fika lite på ett konditori på Mariatorget i snökaoset. Jobbade lite samtidigt på mitt och Ellinors projekt också som snart är offentligt. Och drack ett supergott glögg te, rekommenderar starkt!!

IMG_0694.JPG

IMG_0692.JPG

Därefter gick jag och mamma på en riktigt god lunch och vinprovning hemma hos Dominika Pezcynski där vi satt och pratade länge med ett medium. Tycker det är så sjukt intressant så tog hennes visitkort och tänker höra av mig till henne för en telefontid nästa vecka eller något. Vill veta mer om “den andra sidan”.

IMG_0690.JPG

IMG_0691.JPG

Skyndade därefter iväg till Solo och var några timmar där och jobbade och avslutade sedan kvällen på Berns på ett ACO event. Det bjöds på drinkar, snittar och fantastisk god asiatisk mat. Riktigt bra uppstyrt event. Fick även med oss en varsin goodiebag hem. Mamma är överlycklig haha! Hon är ju inte van att gå på sådana här tillställningar så det känns ju jättekul.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna