Recently Updated18

Documents11

Recently Updated19

Documents12

Documents10

God morgon!

Sitter och äter frukost med mamma och vi ska snart bege oss till Stockholm där vi ska spendera hela dagen. Hon fyllde år igår så har bjudit med henne på lite events idag som vi ska gå på då hon väldigt gärna ville följa med på det. Ska även förbi Solo kontoret en sväng för att fixa lite grejer med Ellinor. Ha en härlig torsdag.

// Good morning! Having breakfast with my mum right now and will soon head off to Stockholm where will spend all day. It was her birthday yesterday so I have invited her with me for some events that she deeply wanted to attend to. Will have a quick stop at the Solo office as well to get all sorted with Ellinor. Have a lovely Thursday //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna