Documents13

Imorse när jag kom hem ifrån min morgonpromenad så visade mamma mig detta inlägg på Katrin Zytomierskas blogg samt kommentarer hon fått till det inlägget. Katrin hade bara lagt upp en bild på sig själv när hon var ute och sprang i gårdagens snöstorm samt skrivit ”Vill bara demonstrera att det inte finns dåligt väder utan bara dåliga kläder och dålig inställning. Sju kilometer i snöstorm”.

Och vet ni vilka sjuka kommentarer hon då fått ifrån vuxna människor på detta simpla och egentligen motiverande inlägg? Här kommer ett utplocka av kommentarer hon fick:

– Är du självdestruktiv?
– Skönt att jag slipper plåga mej så där för att duga åt mej själv eller andra! Ligger på soffan och surfar runt på paddan istället!
– Hon kanske njuter av att plåga sig själv. Hahaha
– Har man ätstörningar så njuter man av att plåga sej själv , vad som helst bara man är smaaal ! så att man kan håna alla andra som inte har samma uppfattning om vad som är snyggt.
– Men allvarligt Katrin är det verkligen värt det att plåga dig själv så mycket, eller ska du försöka inbilla oss att det är mysigt att springa i snöstorm:? Varför inte ta ett skönt yogapass hemma istället om du måste träna?

Jag blir riktigt arg när jag läser sådana här avundsjuka och bittra kommentarer som vuxna människor skrivit?? Känner lite, har vi inte kommit längre i dagens samhälle? Det är omöjligt att må bra i sig själv om man känner behovet av att trycka ner eller förlöjliga andra. Jag tycker till och med synd om de som BEHÖVER trycka ner andra för att själva må bra. För det är ju precis det som händer i Katrins kommentarsfält till det här inlägget.

Precis som jag accepterar de som inte vill träna eller bryr sig om vad det äter, så tycker jag att man ska acceptera oss som faktiskt vill röra på oss och vill äta hälsosamt. Förstår verkligen inte hur man kan känna ett behov av att trycka ner någon ang hur den rör på sig eller äter. Det finns faktiskt viktigare saker att bry sig om.

Katrin må vara en provocerande person och jag står verkligen inte bakom allt hon har sagt eller gjort men jag vill i varje fall ge en stor eloge till två barns mamman för att hon kämpade sig ut på en springrunda i snöstorm igår (!!) Det är inte många som har motivationen till det och snacka om inspirerande att inte låta en snöstorm hindra en för att ge sig ut och motionera. Go Katrin! Nästa gång det snöar ska jag också ge mig fan på att det inte finns något dåligt väder utan bara dåliga kläder och dålig inställning. Du inspirerar verkligen!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna