IMG_0772.JPG

IMG_0779.JPG

IMG_0777.JPG

IMG_0780.JPG

IMG_0778-0.JPG

Hade en hektisk dag igår. Började med att träffa Catja en snabbis följt av ett möte i Västerås. Tog sedan tåget till Stockholm för att möta upp Ellinor och Herman och jobba på Solo kontoret i tre timmar. Sen svängde vi förbi ett annat kontor för att hämta lite saker och efter det drog vi till min killkompis Calle för att börja göra oss i ordning inför kvällen. Två av Calles killkompisar, som han lärt känna i USA när han var där och pluggade, följde med ut också! Så det var as roligt. Alltid kul att lära känna nya människor, ellerhur?

Sjukaste var nog ändå att Ellinor blev nekad att komma in på Café Opera pga översittar-vakten ej tyckte hon var lik sig själv i sitt pass (!!!). Vi försökte visa bankkort, Facebook, allt men han stod fast vid sin sak och missbrukade verkligen sitt jobb och sin makt som vakt. För han han hade bestämt sig. Han skulle minsann inte släppa in henne.. Usch, klarar ej av sånna människor. Vi ditchade Caféet och drog vidare till Suite istället där vi hade en skitrolig kväll och dansade hela låååååånga natten bokstavligt talat. Musiken igår var grym! Precis a la me and Elli style.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna