Processed with VSCOcam with f2 preset

Screen Shot 2014-09-18 at 09.52.15.png

Processed with VSCOcam with f2 preset

Började denna härliga söndag med en frukost i sängen medans jag bläddrade igenom senaste Solo numret. Gick sedan en dryg timmes promenad med Hilton. Nu ska jag svara på mejl och bokföra, har massivs och göra. Ikväll tänkte jag gå på Body Pump också, det var ett tag sedan. Har ett stort beslut att fatta idag också. Mer om det sen… Så taggad på livet.

// Started off this lovely Sunday with breakfast in bed while reading through the latest issue of the Solo Magazine. After that I went for a walk with Hilton and now I have lot’s of work to go through. I have plenty of emails to answer.. And also a big decision to make. Talk to you later about that //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna