DSC031712

Blir så himla ledsen när människor ser mig som nonchalant eller blir irriterade för att jag ej svarar på mejl och kommentarer. För tro mig, jag försöker verkligen. Jag gör det. Men det är så mycket hela tiden och det tar heller aldrig inte slut eftersom att det varje dag kommer en ny kommentar och tio nya mejl. Alla ni som själva inte bloggar seriöst och tror att blogga är så himla enkelt och att det alldeles för lättförtjänta pengar, ni har så fel. För ni förstår verkligen inte hur mycket tid, själ och energi jag lägger ner på det här varenda dag. Hur mycket jag egentligen lämnar ut om mig själv och vilken press jag känner och vad stressad jag faktiskt blir av samhället. Och vet ni vad det jobbigaste är? Jag är aldrig ledig. Hela tiden finns det något som ska göras.

Jag har kommit fram till att sociala medier stressar mig utan att jag själv tänk på det. Jag får panik när jag inte har något att blogga om, ångest om jag inte bloggat på några timmar och känner hela tiden behov av att vara uppdaterad jämt och ständigt på alla dessa sociala medier och kanaler jag använder mig av. Jag och min kostrådgivare kom fram till att jag har en inre stress som jag måste bli av med. Det är inte alldeles enkelt när jag varje dag måste jag blogga minst 2 gånger för att jag ska känna mig lugn, Instagramma, svara på meddelanden på Facebook, svara på mejl ang samarbeten eller från läsare som vill att jag ska ställa upp på en intervju till ett gymnasiearbete. Samtidigt ska jag svara och uppdatera Snapchat, skriva något klyschigt eller genialiskt på Twitter och svara på kommentarer där någon frågar om råd om Australien och en annan lämnar ut sitt kärleksliv för mig och vill jättegärna att jag ska hjälpa till. Jag har med andra ord jättesvårt att skilja på jobb och ledighet och tar princip aldrig ledigt och stänger av allt och bara är. Jag är hela tiden uppdaterad…

Det jag vill att ni ska förstå är att jag inte är mer än människa och hur mycket jag än önskar att jag kunde skriva ett utförligt långt, långt svar på era frågor så orkar jag verkligen inte ibland. Speciellt inte när jag vet att jag redan skrivit en lång Australien Guide på bloggen eller svarat på vart tröjan kommer ifrån på min Instagram. Jag bryr mig jättemycket om er och jag tycker jättemycket om er och jag hoppas verkligen att ni inte blir ledsna om jag inte svarar ibland. Jag själv i varje fall anser att jag är en av få bloggare som har en nära kontakt med mina läsare och till och med hänger med er ibland. Så jag hoppas att ni kan se det från den sidan och att ni förstår mig. Stor kram på er och ha en fortsatt härlig måndag <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna