Recently Updated8

Documents4

Klarar inte av Sverige på vintern så vet ni vad?? Om två veckor flyttar jag till Dubai (!!!!) Och jag kan typ inte fatta att jag faktiskt ska göra det nu. Det har fortfarande inte sjunkit in i hjärnan tror jag. Bokade precis flygbiljetter med Emirates och åker ner redan söndag den 8e februari vilket inte ens är om 2 veckor. Kan tillägga att detta bestämdes 100 procent idag så det här är alltså ännu ett spontant beslut i mitt oförutsägbara, men härliga liv.

Jag ska åka ner för att hoppa in lite som en ”akut au pair” hos en svensk/tysk familj som bor där nere så att de får lite längre tid på sig att hitta någon som kan stanna längre om jag inte väljer att göra det dvs. De har två supersöta söner som jag ska ta hand om och hjälpa till med och det ska bli så roligt. Familjen verkar så himla härlig och jag är så taggad på att få uppleva och bo i Dubai.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna