DSC04821

DSC04823

Vaknade av lukten av nygräddad muesli och fick sedan frukost på sängen av mamma. Det serverades färskpressad juice, smoothie och turkisk yoghurt med den nygräddade hemmagjord muslin. Om jag är i himlen? JA! Har precis kommit hem ifrån en promenad med Hilton, ska nu åka iväg och sola och sen ska jag jobba, jobba, jobba och försöka hinna med Body Pump på World Class även ikväll.

// Woke up and got breakfast in bed from my mum. How lovely? She had made freshly squeezed juice, a green smoothie and then a little bowl with turkish yoghurt and homemade muesli. It was the perfect start of the day because on today’s schedule there’s a lot going on. Talk to you later //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna