tumblr_mo22fql94J1s6b8lbo1_1280

Kan fortfarande inte fatta att jag flyttar till Dubai nästa söndag. För åh, vad jag längtar. Men herregud vad nervös jag är inför detta också. Att jag äntligen faktiskt ska få testa på den här Au Pair drömmen jag länge haft känns ju fantastiskt, men wow vad många frågor som samtidigt yrar runt i huvudet i mig. Kommer barnen tycka om mig? Lyssna på mig? Respektera mig? Vilja leka med mig? Tycka att jag är rolig? Kommer jag trivas med familjen? Kommer de trivas med mig? Vad ska jag göra på fritiden? Jag känner ju ingen i Dubai?

Ja, som ni ser har jag tusen frågor som surrar i huvudet och som gör mig nervös och osäker. Men vet ni vad jag tror? Jag tror att det är bra att jag känner som jag gör. För jag tror det är bra att kliva ur sin lilla comfort zone och testa något helt nytt. Förändringar är bra. Stora som små. Och för att lära sig något nytt så måste man göra något man aldrig gjort förut. Tänk på det. Eller är det jag som snarare måste tänka på det och sluta oroa mig?

// Still can’t believe that I’m moving to Dubai next sunday. I’m so excited. But oh wow how nervous I am at the same time. Will the kids like me? Listen to me? Respect me? Wanna play with me? Think that I’m funny? Will the family like me? Will I like the family? What am I gonna do on my spare time? I don’t know anyone? Yes, as you can tell there’s a lot going on in my head right now. But you know what? I think it’s good. Cause you need to get out of your comfort zoon to learn something new and to grow on your personal levels. Changes are good. Big or small //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna