DSC04836

DSC04837

Slängde ihop en lunch av vad vi hade hemma så det fick bli två hemmagjorda hamburgare på hjortkött med bröd, lite grönsaker och Lallerstedts fantastiska Curry- och Limesås. Lyxlunch om ni frågar mig. Idag har jag jobbat, jobbat, jobbat och sålt kläder på Instagram åt min syster samt sprungit massvis med ärenden. Har galet mycket att göra men det är bara att köra på. Tog i varje fall ut min ”första lunchrast” idag medans jag käkade och såg ett avsnitt av Suits.

// Made some lunch out of what we had in the fridge today which resulted in two homemade hamburgers, some veggies and this lovely curry sauce. Apart from making lunch I’ve been working heaps today too.. There’s so many things I’ve got going on right now. I like it but //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna