Recently Updated8

DSC04996

Cacao Berry Bliss Breakfast or Lunch bowl

Enkel att göra och supergod att äta. Mixa bara ingredienserna och voila så är det klart och redo att ätas/ drickas. Hur man nu vill göra det. Blir supergott med vispad grädde men om man vill hålla det mer hälsosamt så är det bara att toppa med extra caco nibs, hallon och grantäpplekärnor.

Easy to make and yummy as to eat. Just mix all of those ingredients together and voila it’s done and ready to eat. If you want to spice it up a little bit add some whipped cream otherwise you can just top it with extra taco nibs, pomegranate and raspberries.

Ingredients:

1 ripe banana

1/2 cup almond (or other) milk

2 tbs raw caco powder

1 tbs caco nibs

1/2 cup frozen raspberries

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna