e1f686fbd9c0b7271edce5867c5afe17-d6pt9qp

k-bigpic

dubai-fog

tumblr_llcj0gcdcy1qk725ao1_500_large_206260083

Nu är det bara 5 dagar kvar… Om jag är nervös? JA! Om jag är taggad? JA! Träffade en tjej häromdagen som gav mig massor med tips om vad jag borde göra och se i Dubai. Så roligt! Är lite småsugen på att hoppa fallskärm igen hehe… Så om någon av er ska ner till Dubai inom en snar framtid och är sugna på det, let me know!

Men nu är det inte fallskärmshoppning vi ska prata om. Jag tänkte nämligen berätta hur jag fick au pair jobbet och vad planen är inom den kommande månaden/ månaderna?? Det är fortfarande lite oklart nämligen men att jag flyttar till Dubai på söndag och stannar minst en månad, det är bestämt i varje fall.

Skrev i “Svenskar i Dubai” gruppen på Facebook att jag var sugen på att komma ner till Dubai för att jobba som au pair och fick svar direkt ifrån en svensk/tysk familj som var intresserade. Berättade lite mer om mig själv och de berättade att det var snabba puckar som gällde då deras nuvarande au pir var tvungen att lämna nu i februari pga studier. De var dock tvungna att gå vidare med en annan tjej då jag ej kunde ge dem något beslut pga andra jobb med bloggen som låg i luften. Efter någon vecka så hörde mamman av sig till mig igen då de hade uppstått problem med tjejen som skulle komma ner och frågade då om jag kunde tänka mig att komma ner bara en månad för att hjälpa dem med barnen så att de fick mer tid på sig att hitta någon långvarigare au pair. Kunde då tacka ja, då jag fortfarande inte fått svar ang de här andra jobben och nu är jag påväg!

Vet ej hur länge jag kommer stanna. Men minst en månad blir det. Gillar jag det, kanske jag blir kvar ett helt år liksom. Men det som är det viktiga är att familjen får hjälp nu tills det hittar någon som kan stanna långvarigt, vilket kan vara jag. Så om någon av er är intresserade av att åka ner och vara au pair hos en familj kanske? Let me know!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna