Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Igår efter att ha stått och delat ut gratis smink dag 1 till alla inköpare och utställare på fashionweek-mässan i Nacka så åkte vi till Norra Brunn och åt middag. Deras Wallenbergare var fantastisk. Brukar inte äta ute i Sverige och när jag väl gör så blir jag typ alltid besviken så blev verkligen positivt överraskad igår för Wallenbergaren var verkligen magisk.

På Norra Brunn har dom förövrigt stand up som man kan gå och se på under eller efter middagen så vi gjorde det också och det var så himla roligt. Magnus Betner och Messiah Hallberg var b.la. där och jag skrattade så jag grät flera gånger. Ellinor och jag kom fram till att det är perfekt att gå till Norra Brunn, äta middag och sedan se stand up på typ andra dejten, så länge man inte hamnar närmast scenen och komikerna börjar skämta om er eller om dig eller dejten… Förstå vad hemskt det skulle vara haha.

Nu väntar ännu en dag fullspäckad med jobb. Ska försöka ta lite bilder idag också, glömde nämligen minneskortet till kameran i lägenheten igår, men idag är det med. Vi hörs senare rara ni. Ha en fantastisk onsdag!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna