(null)

(null)

Vill ni veta något superskoj?? Aussie Hair som jag jobbat mycket med kommer nästa vecka att lansera en helt ny produkt tillsammans med en grym tävling på Instagram. Jag och sex andra bloggare kommer därför i och med detta lägga upp ledtrådar på våra Instagramkonton som sedan kommer avslöja vad det är Aussie kommer att lansera. Detta får ni ju självklart inte missa!

Tävlingen går ut på att man genom ledtrådarna som jag, de sex andra bloggarna och @aussiehairofficial kommer ge er på Instagram ska visa vad det är för ny produkt Aussie lanserar. Detta gör man genom att gå in på hashtaggen #aussifymybody där man då till slut kommer finna vad det är för produkt. På torsdag, när alla 9 bilderna har samlats bredvid varandra kommer meddelandet att avslöjas. Se till att skärmdumpa det!

1. Gå in på hashtaggen #aussifymybody och kolla vad alla bilderna tillsammans bildar för meddelande

2.Skärmdumpa helheten och posta fotot i ditt egna instagramflöde med taggarna @aussiehairofficial och #aussifymybody.

3. Är du en av de 300 första som printscreenat och laddat upp bilden på din egna Instagram så kommer du få den nya produkten hemskickad gratis så du kan testa den före alla andra.

Ps. Alla 9 bilderna måste ligga samlade när du tar bilden, annars är du inte med och tävlar. Så keep you eyes open thursday! Och följ så klart alla ledtrådarna när de avslöjas dag för dag under veckan!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna