20153

Hej finisar!

Har precis kommit hem ifrån Stockholm och tre dagars hårt arbete på modemässan som varit. Det har varit superroligt och jag har träffat så många härliga människor. Har som sagt jobbat med Glam of Sweden och delat ut gratis smink till alla besökande, inköpare och utställare. Det låter kanske inte så jobbigt men att stå ifrån 9-18 och göra i ordning goodiebags tär faktiskt på krafterna.

Sminkmärket Glam of Sweden är ett relativt nytt sminkmärke som är svensk ägt och jättespännande. Tror stenhårt på att de kommer konkurrera ut många andra lågpris sminkmärken. Glam of Sweden satsar nämligen på ett bra innehåll med billiga förpackningar. Det är inte heller djurtestat vilket mycket annat i sminkbranschen är.

Vill ni veta en hemlis som jag blev jättechockad över när jag hörde? Allt smink och alla olika märken har i princip samma innehåll, det som kostar och det som skiljer märken ifrån varandra är endast förpackningen och känslan. Nu kan vi ju inte generalisera allt smink för självklart skiljer sig innehållet från Chanels och Depends nagellack, men vi blir lurade många gånger. Men okej nog om det, jag ska flytta till Dubai om två dagar. Jag har en del och stå i. Bloggar mer imorgon.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna