(null)

(null)

(null)

(null)

Haha hur dramatisk låter inte rubriken?? Förlåt.. Men det här är ju faktiskt den sista frukosten hemma på ett tag då jag flyttar till Dubai (imorgon???). Känns så sjukt och läskigt. Mycket läskigare än min flytt till Australien trots att jag troligtvis kommer vara borta kortare den här gången.

Vilket fall så har jag massor att göra idag innan jag tar tåget till Stockholm där jag ska sova på hotell med Ellinor och dricka drinkar på ICE BAR. Skulle gett henne det i alla hjärtans dag present men eftersom att jag inte är hemma då får det bli nu istället. Hur mysigt? Ska jobba några timmar i Stockholm också så det är fullspäckat schema som vanligt. Tanken var att jag skulle hinna svänga förbi kusinerna och mysa lite med dom med men det kommer jag absolut inte ha tid med haha. Nu måste jag fortsätta här. Vi lär höras senare fina ni <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna