3

Äntligen framme i Dubai efter en jätte behaglig och förvånansvärt kort flygresa. Tog oss endast 5,5h att flyga ner och hamnade bredvid ett jättetrevligt och mysigt äldre par. Vi satt vid nödutgången vilket var jätteskönt och maten och servicen var fantastisk. Flög med Emirates och kan varmt rekommendera dem. Mycket fräscht flyg också!

Glömde helt bort bloggen imorse när jag skyndade iväg till Arlanda men kan säga så mycket som: Herregud vad nervös och exalterad jag var när jag vaknade upp i min lilla hotellsäng! Kunde knappt äta frukost och sen helt plötsligt började jag tänka att jag inte ville åka längre? Haha, så typiskt mig att göra en stor grej av att jag är lite nervös och överanalysera allt. Men vilket fall så lugnade sig allt när jag kom på flyget och fick i mig lite mat. Försökte nämligen då att tänka att det är ju när man utsätter mig för något som känns lite läskigt som gör så att man växer som människa. För som jag sa tidigare så måste man våga stiga ut från sin lilla comfort zone. Tänk på det!

Vilket fall så landade jag sent (Dubai ligger tre timmar före oss) och när jag kunde börja se Dubai ovanifrån så bara pirrade det i magen. Det kändes bara så overkligt, ni vet och så himla spännande. Tänk att jag ska bo i den här häftiga staden man hört så mycket om nu liksom och tänk att jag äntligen ska få uppleva den här au pair drömmen jag haft sedan högstadiet.

Blev hämtad av mamman på flygplatsen och när vi satte oss i bilen så släppte all nervositet. Det känns jättebra att vara här och jag tror verkligen att jag kommer trivas. Just nu ligger jag i mitt nya rum, i min nya säng. Visar bilder på det imorgon för antar att ni är nyfikna! Måste dock sova nu, over and out darlings.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna