(null)

(null)

Sitter på Arlanda och tänkte slänga upp en snabb mobilblogg innan det är dags att hoppa på flyget. Är jättepirrig och nervös inför det här äventyret.. Men det kommer gå bra. Visst? Haha. Okej, nu ska jag berätta om gårdagens bravader. Hey ho, let’s gooooooo!

Bjöd med Ellinor på en mysig eftermiddag i Stockholm igår. Det var tänkt att vi skulle göra detta på alla hjärtans dag men eftersom att jag är i Dubai då så fick det bli den sista kvällen innan hemma i Sverige istället. Vi kickade off lördagen med att checka in på bästa bästa Nordic C Hotel. Slängde oss in i hotellrummet och gjorde en hemlis med en hemlig kille som vi valt att kalla Mr Grey med tanke på hans grå tröja (ni får veta vad snaaaaaart)

(null)

(null)

Fixade oss och gick ner och åt middag på Hearts (restaurangen inne på hotellet). Jag åt friterade risottobollar med svamp och Ellinor beställde en pizza med köttbullar, 4 av 5. Mycket mycket gott! Drack ett glas vin också och pratade och skrattade och hade det mysigt.

(null)

(null)

Där ser ni middagen och min fantastiskt snygga middagsdejt aka bästa Elli. Fasiken vad jag kommer sakna min solstråle alltså! Men vi lär skypa hela tiden anyway haha. Ni ska bara veta hur ofta vi pratar med varandra. Är förvånad att vi inte tröttnat på varann än.

(null)

(null)

Sen sprang vi iväg till Stockholm Ice Bar en snabbis. Hur härlig idé? Det är en liten is bar med 7 minus grader där allt är gjort av is. Till och med glasen du dricker ur är gjorda av is. När man kom dit fick man även en gosig och varm poncho men den höll sig inte varm länge eftersom att vi spillde ut hälften av våra drinkar över oss då vi inte riktigt tänkte på att ett glas gjort av is kommer glida ner ifrån en rundad bar gjord av is haha.

(null)

Efter ett kallt besök på isbaren tog vi en taxi till Miss Voon där det blev ytterligare en drink. Inte vilken drink som helst dock, utan faktisk världens godaste drink!!!!! Den var verkligen magisk. Älskar att den innehöll ingefära för det gjorde verkligen hela drinken. Kommer tyvärr ej ihåg vad den hette men om ni går dit är det bara att säga att ni vill ha drinken med ingefära som serveras i en koppar alt silver mugg.

(null)

(null)

(null)

Sen bar det av till Suite där vi mötte upp några kompisar plus syrran och hennes bästis Clara. Dansade tills stängning och hade en jätterolig sista utgång i Stockholm. Nu ska vi testa på Dubais uteliv. Har hört att det ska vara grymt och inte ens går att jämföra med Stockholms uteliv. Vi får la se för nu bär det av till Dubai!!!!! Waaaaaaah!

(null)

Här är min gate.
Vi hörs när jag är framme!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna