(null)

(null)

(null)

(null)

Första dagen i Dubai började väl inte som jag varken jag eller min värdfamilj tänkt sig. För vet ni vad jag har gjort? Jo, jag har spenderat hela dagen på akuten. Den yngsta pojken ramlade nämligen och slog sig på dagis och har därför opererats ikväll… Jättesynd om honom. Inget allvarligare utan det var något med armbågen. Men ändå.. Inte alls kul..

Hann i varje fall med en liten promenad i området där jag bor som ni ser bilder från ovan. Och så har jag och den äldre killen spelat lite wii och ätit middag med pappan i familjen och sen har jag suttit fastklistrad vid datorn då allt har varit kaos ikväll med poddsläppet osv. Tekniken har inte varit på min sida om man säger så. Äntligen kan jag få sova lite, är så trött. Somnade nästan vid wii spelandet förut.

Vi hörs mer imorgon. Det lär bli lite kaotiska första dagar här i Dubai då jag tror att den lilla sjuklingen behöver ligga kvar på sjukhuset några dagar. Lyssna på podden och frossa i lite måndagspepp så länge. Kram, kram från Dubai <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna