QUOTES

Första avsnittet i vår podcast hittar ni HÄÄÄÄÄÄÄÄR och snart även på podcaster appen och iTunes. Mejla, Twittra eller Instagramma gärna feedback och konstruktiv kritik efter att ni lyssnat på avsnittet, då vi verkligen vill att det här ska bli så bra som möjligt.

Och glöm nu inte att börja använda #Måndagspepp flitigt på Twitter och Instagram också! Då det är en hashtag där vi vill att ni ska dela med er av allt ifrån härliga citat för att göra måndagarna lite roligare, till feedback och ämnesförslag i podden. Följ oss gärna på @mandagspepp2015 på Instagram med. Där kommer vi lägga upp roligt extramaterial, bloopers etc. Nu kör vi! Hoppas ni är lika taggade som vi är!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna